5 dingen die u moet weten over ooglidchirurgie

Door Kliniekvergelijker

Ooglidchirurgie, ook bekend als "blepharoplastie", is een behandeling die vaak wordt uitgevoerd om extra huid van de oogleden te verwijderen in een poging de jeugdige schoonheid van onze ogen te herstellen. De operatie kan worden gebruikt om bepaalde problemen met het gezichtsvermogen te behandelen, maar wordt meestal om esthetische redenen uitgevoerd. Hier volgt wat basisinformatie over "blepharoplastie" of ooglidchirurgie: Welke problemen kunnen worden verholpen door ooglidchirurgie? Naarmate we ouder worden, wordt onze huid natuurlijk minder elastisch, waardoor de huid verslapt. Om zowel esthetische als medische redenen wordt ooglidchirurgie toegepast om verslapte oogleden te corrigeren. Hieronder volgen enkele problemen die door ooglidchirurgie kunnen worden verholpen:

 

Populaire ooglidchirurgie: - Het verwijderen van extra huid, spieren en vet van de bovenste of onderste oogleden door middel van ooglidchirurgie, ook wel blepharoplastie genoemd, is een veel voorkomende ingreep. Als esthetische operatie is ooglidchirurgie een van de populairste. In 2013 vond de American Society of Aesthetic Plastic Surgery dat alleen liposuctie en borstvergroting goede resultaten opleverden.

 

Door ooglidchirurgie kunt u er veel jonger uitzien: - Soms is de gevoelige huid rond de ogen het eerste gebied dat verouderingsverschijnselen vertoont. Onze spieren worden minder soepel naarmate we ouder worden, en dat geldt ook voor onze huid. Als gevolg daarvan kunnen we last krijgen van verslapte en hangende oogleden en wallen onder de onderste oogleden. Deze gebreken kunnen worden verholpen met een ooglidcorrectie, waardoor u er ook frisser en jonger uitziet.

 

Je blijft er hetzelfde uitzien: - De basisstructuur van uw ogen wordt niet veranderd door een ooglidcorrectie. De behandeling omvat geen reconstructie. De symmetrie van uw ogen of hangende wenkbrauwen worden er niet door verholpen. Bovendien heeft het weinig effect op de plooien rond de kraaienpootjes. Om u te helpen uw doelstellingen te bereiken, kunnen artsen ooglidchirurgie combineren met aanvullende behandelingen. Bespreek de mogelijke voordelen van een chirurgische verwijdering van uw oogleden met uw chirurg. Zorg ervoor dat u naar alle mogelijke behandelingmogelijkheden vraagt.

 

 Ooglidchirurgie heeft langdurige effecten.: - Hoewel ooglidchirurgie de veroudering niet stopt, zijn de effecten vaak langdurig. De meest voorkomende oorzaak van hangende oogleden is vaak een verslapping van de wenkbrauwen. Dit kan worden verholpen met injecties of een wenkbrauwlift. Met ooglidchirurgie komen wallen en wallen op de onderste oogleden vaak niet meer terug. Hoe u ouder wordt, wordt sterk beïnvloed door uw erfelijkheid. Door stress te beperken, uit de zon te blijven en niet te roken, kunt u een jong uiterlijk behouden.

 

 Risicovolle ooglidchirurgie: - Over het algemeen is ooglidchirurgie een zeer veilige ingreep, mits uitgevoerd door een bevoegd arts. Aan elke operatie zijn risico's verbonden. Deze omvatten aanpassingen in hoe uw huid aanvoelt, droge ogen en problemen met het ontspannen van uw ogen. Littekens, blauwe plekken en infecties kunnen ook voorkomen. Kies liever een gediplomeerd plastisch chirurg dan een oogarts met ervaring in ooglidchirurgie als u overweegt een ooglidcorrectie uit te laten voeren. Op https://kliniekvergelijker.nl/ kunt u zoeken naar artsen.

Picture1