Over ons

Mensen helpen de juiste keuze te maken
Ons verhaal

Mensen helpen de juiste keuze te maken

Sinds 2008 hebben wij als missie mensen helpen de juiste keuze te maken bij het kiezen van een behandeling. Om een goede beslissing te maken is het belangrijk zoveel mogelijk te weten over een behandeling of ingreep. Wat is het beoogde doel en wat zijn de risico’s. Eerlijk van A tot Z en wat zeggen mensen die u zijn voor gegaan. 

Wat vinden wij belangrijk

Onze kernwaarden bepalen ons werk

01.

Transparantie

omdat we geloven dat mensen betere beslissingen nemen als ze het volledige plaatje zien.

Wij hechten waarde aan transparantie. Wij vinden dat informatie moet worden gedeeld, niet opgeborgen. Wij zijn voorstander van transparantie en openheid in ons bedrijf, met onze gebruikers, met onze klanten en met elkaar. We zijn eerlijk over wat we doen en hoe we het doen. We moeten de waarheid spreken, zelfs als dat pijnlijk is.

02.

Verantwoordelijk

Omdat wij het belangrijk vinden dat alles goed gaat werken wij alleen met de topklinieken van elke specialisatie.

Alle klinieken worden onderworpen aan strenge eisen en controle’s

03.

Liefde voor de mens

want door samen te werken om anderen te helpen, kunnen we de wereld veranderen. Wij waarderen mensen en steunen en respecteren elkaar. Onze klanten zijn normale mensen met rechten, geldige zorgen en echte gevoelens. Wij zijn er om hen te helpen. Elke kliniek die met onze hulp groeit, vergroot de werkgelegenheid, de werkzekerheid en het economisch succes. Door mensen te helpen, kunnen we de wereld veranderen.
04.

Betrokken

Onze missie is om patiënten te helpen de juiste kliniek te vinden voor de behandeling die zij willen, door hen toegang te geven tot alle informatie die zij nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen. Wij doen dit door de inzet en toewijding van onze mensen.

Call Today

+31667 6670

Keizersgracht 520, 1107EK Amsterdam

Boek een virtuele afspraak