glimlach facings

Facings: Hoe krijg je de perfecte glimlach?

De beste Hollywood Smiles komen goed tot hun recht op het filmdoek en helpen de grootste sterren van vandaag grote salarissen te verdienen. De sterren beseffen dat hun glimlach een essentieel onderdeel is van hun aantrekkingskracht en aantrekkingskracht, en zij zorgen ervoor dat deze er eersteklas uitziet. Met de innovatieve tandheelkundige materialen van vandaag, kan de tandarts facings plaatsen en een perfect gebit creeren in slechts een paar bezoeken.

Hoe Facings uw glimlach te verbeteren

In sommige gevallen bieden facings “instant orthodontie”, het verwijderen van chips, vlekken en zelfs slecht verkleurde tanden. De lengte en grootte van tanden kan worden aangepast, of gedraaide tanden kunnen recht worden gemaakt. Hoewel het klinkt als een lang proces, is de stap van de ene glimlach naar de andere vaak minder tijdrovend dan u misschien denkt.

Tandvernis, zoals we zullen bespreken, kan enigszins kostbaar zijn. Ook hebben vele malen tandheelkundige verzekeringsmaatschappijen niet dekken tandheelkundige fineer behandeling – omdat ze beschouwen dit als een electieve tandheelkundige procedure. In deze lokale tandarts fineer blog, zullen we bespreken tandheelkundige fineer behandeling en een aantal van de kosten die betrokken zijn.

 

Facings zijn het perfecte huwelijk tussen tandheelkundige kunst en wetenschap, met de hand gemaakt en gepersonaliseerd om de glimlach van uw visie te leveren. Net als een contactlens hechten flinterdunne stukjes porselein zich aan de voorkant van uw natuurlijke tanden. Maar onderschat de dunheid van dit verbazingwekkende materiaal niet. Veel unieke en duurzame eigenschappen kenmerken moderne keramiek, waarmee u elke gewenste look kunt creëren voor jarenlang tevreden glimlachen. Wij zullen lokale tandheelkundige fineer online chatten en bieden tandheelkundige fineer behandeling informatie in deze tandheelkundige fineer blog.

Facings bieden een conservatieve manier om lelijke tanden te herstellen, en de stappen die nodig zijn om de beste glimlach te leveren vereisen een geavanceerd niveau van opleiding en ervaring. Als u kiest voor een tandarts die u vertrouwt, bent u op de juiste plaats om te eindigen met nieuw vertrouwen in uw uiterlijk. Een groot voordeel van het laten plaatsen van facings in vergelijking met volledige kronen op de voortanden is dat uw tandarts met een facings alleen de voorkant van uw tanden hoeft bij te knippen. Bij tandheelkundige kronen moeten de voor- en achterkant van de tanden worden uitgeboord, zodat de kroon als een hoedje op de tand komt te zitten.

Voor degenen die een tandheelkundige fineer vraag hebben of willen lokale tandartsen online vragen tandheelkundige fineer – ze kunnen gebruik maken van deze tandheelkundige fineer post link op tandheelkundige chat.

Een glimlach die u weerspiegelt
Nauwgezette planning en aandacht voor het ontwerp van uw glimlach zijn van vitaal belang voor een aanvaardbaar resultaat met fineer. Modellen, foto’s, en digitale röntgenfoto’s worden samengebracht door uw tandarts om een ideale blauwdruk voor uw geval te creëren. Zoals alle succesvolle projecten, laat deze planning weinig ruimte voor fouten. Uw tandarts luistert naar uw input en verwerkt uw wensen in uw specifieke casus. Kleur, vorm en andere subtiele factoren spelen een vitale rol in het totale plan dat wordt samengesteld.

Als uw casus eenmaal is ontworpen, heeft u over het algemeen maar twee afspraken nodig voordat u kunt genieten van een geweldige nieuwe glimlach. Bij het eerste bezoek worden de tanden op sommige plaatsen nauwkeurig geprepareerd, zodat een deskundige laborant ruimte heeft om het artistieke porselein te boetseren. Uw tandarts geeft alle informatie aan het gespecialiseerde laboratorium die nodig is om uw persoonlijke meesterwerk te creëren.

Uw tandarts maakt ook tijdelijke restauraties van acryl die de facings imiteren. Deze tijdelijke restauraties, die 2-3 weken gedragen worden, geven een voorproefje van het uiterlijk van uw nieuwe glimlach en geven u de mogelijkheid om meer input te geven over het uiteindelijke product van uw nieuwe glimlach.

De nieuwe en betere u
Na volledig op maat gemaakt werk in het lab, komt u terug voor een langverwachte afspraak. Uw tandarts zal elke fineer passen en het uiterlijk en de pasvorm analyseren, zodat u de kans krijgt om de nieuwe versie van uw glimlach te bekijken. In een reeks nauwkeurige stappen worden de facings op de voorkant van uw tanden bevestigd, waardoor een uiterst krachtige verbinding ontstaat tussen de tand en het porseleinen materiaal. Kleine aanpassingen aan uw gebit en een laatste polijstbeurt zorgen voor een perfecte afwerking. Misschien krabt u zich wel achter de oren en vraagt u zich af waarom u zo lang heeft gewacht om een grote verbetering in uw leven aan te brengen!

Moet ik facings of kronen laten plaatsen?
Een vraag over facings en kronen die veel tandartsen krijgen is het verschil tussen kronen en facings. Met facings wordt meestal het frontale oppervlak van de tand of kies bedekt. Er wordt veel minder geknipt aan de tanden of het handstuk wordt gebruikt om de tand af te vijlen. Er blijven dus meer tanden behouden bij een facings in vergelijking met kronen.

Tandkronen zijn de standaard tandheelkundige procedure voor afgebroken tanden die structurele ondersteuning nodig hebben. Er moet meer tandstructuur worden geprepareerd of bijgevijld om de juiste vorm te krijgen, zodat de tandkroon op de tand kan worden geplaatst. Meestal worden kronen op de achterste kiezen geplaatst om het bijten of de kracht van het kauwen op de tand te weerstaan.

 

Er worden ook inlays en onlays gedaan op de achterste kiezen. In plaats van een zeer grote vulling wordt er vaak een tandheelkundige onlay of tandheelkundige inlay gedaan. Door te vragen uw lokale tandarts om meer tandheelkundige fineer informatie te krijgen en beter geïnformeerd te zijn over tandheelkundige fineer, kunt u als de patiënt beter begrijpen wat te verwachten.

Hoeveel kosten tandheelkundige fineer?
De kosten of tandheelkundige kosten van een tandheelkundige fineer kan variëren nogal wat. In het algemeen, de meeste tandheelkundige kantoren in de VS – rekenen ergens rond de $ 700 tot $ 1200 per tandheelkundige fineer tand. Nogmaals, dit kan nogal variëren. Dus als iemand 4 facings laat zetten en de prijs is $1000 per tand. De kosten voor de 4 facings zijn dan $4000. Het is goed om uw tandarts te vragen wat de kosten zijn.

Waarom is cosmetische tandheelkundige zorg of cosmetische tandheelkunde tegenwoordig een groeiend aspect van de tandheelkunde?

Meer mensen dan ooit willen die perfect uitziende glimlach, met mooie parelwitte tanden. Veel oudere mensen hebben meer gele tanden en lichte schilfertjes op hun tanden. Daarom gaan meer mensen dan ooit naar hun plaatselijke tandartspraktijk om cosmetische tandheelkundige zorg te laten uitvoeren. De vaardigheden van plaatselijke tandartsen om cosmetische tandheelkundige diensten te verlenen, verschillen van tandartspraktijk tot tandartspraktijk. Elke tandarts heeft een ander niveau van opleiding en praktijk in het doen van cosmetische tandheelkunde. Wij van Kliniekvergelijker houden van het bespreken van cosmetische tandheelkunde info online. Wij verwelkomen samenwerking met tandheelkundige opleidingscentra en tandheelkundige deskundigen, zodat wij de beste tandheelkundige informatie online voor onze gebruikers kunnen verstrekken.

Tandheelkundige fineer en tandheelkundige kroon